Přejít k hlavnímu obsahu
suchej únor
26. 2. 2022
Duševní zdraví Zimní vášeň pro zdravou duši

Suchej únor končí

Suchej únor dospěl ke konci, a tak bychom se s ním měli hezky rozloučit. Ale nemyslíme tím zrovna slavnostní přípitek. Podívejte se na zajímavé vysílání Petra Freimanna, hlavního hybatele této akce.

Petr Freimann

Suchej únor rozhodně není o zakazování, či snad dokonce o obviňování z nevhodného zacházení s tím zlým alkoholem. Je o informacích.

A právě velmi zajímavé informace o alkoholu a nečekaných souvislostech nám předkládá ve svém živém vysílání Petr Freimann. Vysílání již proběhlo, ale informace jsou nadčasové, a tak stojí za to, podívat se na něj i teď, kdy Suchej únor končí.

Nejspíš vás minimálně motivuje k tomu, abyste si pořídili velmi zajímavou knížku Suchej únor, kterou Petr Freimann se svými spolupracovníky přivedl k životu.

 

Suchá kniha vás pobaví i poučí

Kniha Suchej únor, kterou máte možnost si v rámci registrace pořídit, by neměla uniknout vaší pozornosti. Je totiž skutečně unikátní. Jde o jakousi příručku obsahující odborné i osobní zkušenosti, která se snaží obsáhnout všechny možné perspektivy vlivu alkoholu na různé oblasti našeho života. Mimo jiné se z ní dozvíte, jak vzniká závislost, jak je možné ji léčit a jak k tomu najít motivaci. Přečtete si, jak alkohol ovlivňuje nejen sociální i osobní život, ale třeba i váš spánek atd. Kniha má přes čtyři sta stránek a podílelo se na ní více než sedmdesát lidí, včetně známých osobností, jako je například reprezentační hokejista Patrik Bartošák, spisovatel Josef Formánek, alkoholog Ivan Douda nebo muzikant Petr Fiala. 

 

suchej únor 1suchej únor 4suchej únor 2suchej únor 3

Aktuálně