Přejít k hlavnímu obsahu
Zdravý pohyb, moje výhra
1. 3. 2024
Soutěže

ZDRAVÝ POHYB MOJE VÝHRA - pokračování

Chybí vám motivace k pohybu? Tady ji máte! ZDOLEJTE S NÁMI KAŽDÝ MĚSÍC NOVOU VÝZVU NEBO 211 KM LIBOVOLNÝM POHYBEM! Pojďte se s námi pravidelně hýbat, nastartovat zdravější životní styl a k tomu vyhrát atraktivní ceny. A nezapomeňte, že zdravý pohyb je naše společná výhra!

Každý měsíc nová výzva

Každý měsíc na našem facebookovém profilu vyhlásíme novou měsíční výzvu – sportovní aktivitu podporující pohyb a zdravý životní styl. Pokud vám daná aktivita nevyhovuje, můžete si ji nahradit zdoláním 211 km libovolným pohybem. Zdá se vám 211 km měsíčně jako nereálný cíl? Tak počítejte s námi. Každý den bychom měli ujít alespoň 10 tisíc kroků, abychom udělali něco pro své zdraví. A právě 10 000 kroků denně je v přepočtu přibližně 211 km měsíčně! Chůzi můžete nahradit během, kolem, koloběžkou nebo třeba in-line bruslemi.

alt

Každý měsíc nová výhra

Odměnou za zdolání výzvy vám bude nejen zdravější tělo, lepší fyzička a dobrá nálada, ale také věcná výhra. Podělte se s námi o své úspěchy a splněné měsíční výzvy na Facebooku a vyhrajte!





Chci se zapojit alt
Výzva pro měsíc březen
Aktivity
Právě probíhá aktivita Cvičení s vlastní vahou

Nabrat svaly nebo formovat svou postavu můžete i bez nutnosti návštěvy fitka. Nepotřebujete ani žádné náčiní a pomůcky. Cvičit můžete kdykoli a kdekoli - doma nebo třeba na workoutovém hřišti, jednoduše s vahou vlastního těla. Naše březnová výzva se nese ve znamení dřepů, kliků, shybů, planků, poskoků, výpadů... S vahou vlastního těla si ale můžete zacvičit třeba také jógu nebo pilates. Nahrajte pod soutěžní příspěvek na našem Facebooku fotku, jak cvičíte jen se svým tělem, a nezapomeňte připojit hashtagy #zdravypohybmojevyhra #vlastnivaha. Chcete-li si dát ještě více do těla, stále platí zdolání naší magické hranice 211 km měsíčně všemi druhy pohybu, přičemž každý krok se počítá. Na začátku dubna vylosujeme výherce!

Měsíční výhra

2x tlakoměr a poukaz do Intersportu na 300 Kč

Chci se zapojit

Pravidla soutěže ZDRAVÝ POHYB MOJE VÝHRA

  • Na začátku každého měsíce vyhlásíme na našem facebookovém profilu (adresa - proklik) novou měsíční výzvu.
  • Splňte měsíční výzvu a nahrajte svou fotografii i s popiskem pod příslušný soutěžní příspěvek na našem Facebooku.
  • Do soutěže se nemusíte předem registrovat.
  • Na začátku dalšího měsíce vylosujeme výherce a vyhlásíme vítěze.

Potřebujete poradit s pravidly soutěže nebo máte jiné připomínky? Kontaktujte nás na e-mailu: info@zdravypohybmojevyhra.cz

Více o pravidlech
Chci se zapojit

Aktuálně