Přejít k hlavnímu obsahu

Prevence

Stomatologická péče
Prevence 22. 11. 2023

Stomatologická péče

Nemusíme si připomínat, že stomatologická péče neznamená jen ošetření zubního kazu. Orientujete se v tom, které zákroky a úkony jsou hrazené z veřejného zdravotního pojištění?

Odměna za screeningové vyšetření
Prevence 20. 10. 2023

Odměna za screeningové vyšetření

Chodíte preventivně na screeningová vyšetření, anebo víte, že byste chodit měli, ale nějak vám to nevychází? Pojišťovna ZP MV ČR vás za zodpovědný přístup k vašemu zdraví odmění. Třeba rehabilitací.

Růžový říjen
Prevence 10. 10. 2023

Růžový říjen

My ženy k sobě rády přitahujeme pozornost, ale jakmile je zaostřeno jen na prsa, začneme se ošívat. Říjen je proto ve znamení prevence rakoviny prsu. Žádná žena se těch svých nechce vzdát, tak čtěte dál.

Soňa Svobodová
Prevence 19. 9. 2023

Rozhovor: Prevence s předškoláky

Policejní veteránka a specialistka na prevenci rizikových událostí Soňa Svobodová má za sebou už spousty akcí, které připravuje pro děti školního i předškolního věku.

Fialové září
Prevence 15. 9. 2023

Fialové září

Kdy jste naposledy byla u svého gynekologa? Že je to více než rok? Pak zbystřete a pokračujte ve čtení, protože září je měsícem prevence a léčby onkogynekologických onemocnění. Nese jméno Fialové září.
Kateřina Šédová
Prevence 28. 7. 2023

Rozhovor s Kateřinou Šédovou – Loono.cz

Loono.cz založila Kateřina Šédová před devíti lety. Tým mladých lékařů a dalších profesionálů toho už stihl na poli prevence hodně. Aplikace Preventivka je jedním z posledních projektů a mohl by se vám líbit.

Roadshow 2023 – Zdraví a prevence s 211
Prevence 22. 6. 2023

Roadshow 2023 – Zdraví a prevence s 211

Od července můžete opět absolvovat preventivní vyšetření zdarma při osvětové akci, kterou již třetím rokem pořádá Dvěstějedenáctka. Podívejte se, do kterého z deseti měst, kam roadshow zavítá, to máte nejblíž.

Aktuálně