Přejít k hlavnímu obsahu

Prevence

Preventivní prohlídka

Preventivní prohlídka u praktického lékaře

Proč chodit k praktikovi, zvláště když mi nic není? A proč tam chodit, když se pravidelně objednávám ke svému specialistovi? Takové a podobné otázky si klade mnoho lidí. Pojďme na ně najít odpovědi.

Program benefitů pro dárce krve
Prevence

Fond prevence – Program benefitů pro dárce krve

Každý, kdo daroval krev, je pro nás hrdinou, bez kterého by se možná vůbec nepodařilo jiné lidi zachránit. Pojišťovna 211 chce pomocí příspěvků ocenit nezištnou dárcovskou pomoc ostatním. Přečtěte si o benefitech.

Kateřina Hellebrandová
Prevence

Rozhovor – Kateřina Hellebrandová

Už jste slyšeli výraz think-tank, ale nejste si jisti jeho významem? Přečtěte si rozhovor s Kateřinou Hellebrandovou, ředitelkou Ministra zdraví. Dozvíte se, co je jejich prací i cílem a jaký vliv mají.

Stomatologická péče
Prevence

Stomatologická péče

Nemusíme si připomínat, že stomatologická péče neznamená jen ošetření zubního kazu. Orientujete se v tom, které zákroky a úkony jsou hrazené z veřejného zdravotního pojištění?

Odměna za screeningové vyšetření
Prevence

Odměna za screeningové vyšetření

Chodíte preventivně na screeningová vyšetření, anebo víte, že byste chodit měli, ale nějak vám to nevychází? Pojišťovna ZP MV ČR vás za zodpovědný přístup k vašemu zdraví odmění. Třeba rehabilitací.

Růžový říjen
Prevence

Růžový říjen

My ženy k sobě rády přitahujeme pozornost, ale jakmile je zaostřeno jen na prsa, začneme se ošívat. Říjen je proto ve znamení prevence rakoviny prsu. Žádná žena se těch svých nechce vzdát, tak čtěte dál.

Aktuálně