Přejít k hlavnímu obsahu
wannado
21. 4. 2023
Zdravé dítě

Wannado Festival Tour 2023

I když to podle názvu může vypadat, že vás chceme pozvat na tour hudební skupiny, není tomu tak. Na našich stránkách se věnujeme zdraví, prevenci, zdravému životnímu stylu a samozřejmě také sportování.

Wannado je sportovní projekt, jehož cílem je přivádět děti a mládež k pohybu. Využívá pro to pestrý multimediální obsah, který dokáže konkurovat digitálním lákadlům. Na ně pohlížíme jako na spoluviníky toho, že dnešní děti a mládež nemají tolik fyzické aktivity, která je pro zdravý život velmi potřebná. Sledujeme, jak se v míře větší, než by se nám líbilo, snižuje kondice dětí a dříve běžné sportovní činnosti nebo pohybové hry jsou pro ně čím dál tím větší výzvou. 
Wannado Festival Tour 2023 je příležitost pro děti a jejich rodiče nechat se přitáhnout ke sportu zábavnou formou. Pokud se rozhodujete spolu se svým dítětem, jakému sportu se bude věnovat, často je to ovlivněno osobní zkušeností. Buď rodičů, kteří směrují potomka ke stejnému sportu, jaký je provázel dětstvím, nebo známých či kamarádů. Je to určitě dobrá cesta, ale jistě oceníte, když budete moct vybírat z více možností. Nemyslíme tím nějaké teoretické přemítání a zvažování. Wannado Festival Tour 2023 představuje sporty tak, že si je můžete takříkajíc osahat. 

Program festivalu

Na festivalu se představí sportovní oddíly a rodiče mohou probírat své dotazy s odborníky, trenéry i fyzioterapeuty. Kromě možnosti vyzkoušet si některé sporty se děti mohou prohánět po velmi populární překážkové dráze a zastřílet si na laserové biatlonové střelnici. Doprovodný program zahrnuje například autogramiádu známých osobností, soutěže, hudbu a další zábavu.

Wannado Festival Tour 2023 probíhá od května do září v deseti městech po celé České republice, aby k němu nikdo neměl příliš daleko. Přijeďte se na festival podívat s dětmi a nechte je vyzkoušet a zažít sporty zábavnou formou.
 

Aktuálně