Přejít k hlavnímu obsahu
Podcast: O portálu Zdravé rodičovství
6. 3. 2024
Zdravé dítě

Podcast: O portálu Zdravé rodičovství

V tomto podcastu byla naším hostem Veronika Mačáková, pod jejímž dohledem vznikl portál ZDRAVÉ RODIČOVSTVÍ. Mimo jiné v rozhovoru přináší podrobnosti o březnové roadshow po českých městech.

Většina rodičů z odstupem času říká, že kdyby měli už dopředu informace o tom, co a jak s miminkem dělat, nebylo by období po jeho narození tak náročné. 
A přesně to byl ten impuls, který dal vzniknout novému portálu pro rodiče. Je plný rad, podcastů a informací pro zdravý vývoj dítěte, a navíc je zdarma.

Z našeho rozhovoru se dozvíte, zda je portál zaměřen výhradně na první roky dítěte, nebo jestli šli autoři ve zpracování témat i ke starším dětem.

Veroniky Mačákové jsme se také zeptali na témata, podle nichž jsou na portál připravovány nejrůznější webináře. Týkají se:

  • cvičení po porodu – jak být brzy v kondici a fit,
  • zdravého vývoje dítěte do tří let – nedocenitelné rady do začátků,
  • první pomoci – protože štěstí přeje připraveným.

Portál Zdravé rodičovství také svým členům slibuje na každý nový podcast zpracovávající nejrůznější témata z oblasti rodičovství.

Povíme vám, jak se do portálu přihlásit a kdo dostane přístup své přihlašovací údaje úplně automaticky…

Pokud už jste slyšeli o naší březnové roadshow s celodenními workshopy pro rodiče v mnoha českých městech, určitě si tento podcast nenechte ujít, protože Veronika Mačáková prozradí mnoho podrobností a také představí některé aktéry.

Podcast si můžete také poslechnout v audio verzi:

Zdraví v kostce: O zdravém rodičovství


Autor: Štěpánka Trnková, redaktorka portálu Zdraví jako vášeň

Aktuálně