Přejít k hlavnímu obsahu
Podcast – Zdraví do firem
25. 10. 2023
Zdravý životní styl

Podcast: Zdraví do firem – T-mobile

Zjišťovali jsme, zda se dnešní zaměstnavatelé zajímají o zdraví svých zaměstnanců a zda jim nabízejí zdravotní benefity nebo programy zdravotní péče. Zajímá to zaměstnance vůbec? V T-mobile mají odpovědi.

V podcastu Zdraví v kostce se na tyto otázky díváme pohledem laiků i odborníků.
Hostem mluvčí Jany Schillerové byl tentokrát Lukáš Ondřej, manažer zaměstnanecké zkušenosti a řízení talentů společnosti T-mobile. 

Nedávný průzkum odhalil, že pouze ⅓ firem u nás nabízí svým zaměstnancům program zdravotní péče.
K této ⅓ dobrých hospodářů patří i T-mobile, jehož program zdravotní péče pro zaměstnance má dva základní pilíře. V podcastu se dozvíte, co je součástí pilíře „mentální zdraví“ a pilíře „fyzické zdraví“.

Povídáme si také o tom, jak je pro zaměstnance výhodné, když si mohou složit zaměstnanecké benefity podle toho, jak se cítí a co potřebují. 

Jako správní hospodáři se v T-mobile velice soustředí na prevenci nejrůznějších onemocnění a samozřejmě podporují i sportovní aktivity zaměstnanců.

Také se dozvíte, že jeden z nejoblíbenějších benefitů je flexibilní pracovní doba a vyjmenujeme další oblíbené.

Dotkli jsme se i změn v tomto systému, které si před nějakou dobou vynutila pandemie koronaviru, a dozvěděli se, jaký měly tyto změny dopad. Víte například, že od časů, kdy jsme byli všichni zavření doma, nabízí T-mobile svým zaměstnancům školení na digitální detox a syndrom vyhoření?

Sledujte podcast Zdraví v kostce ZP MV ČR, kde se na otázky kolem zdraví díváme podrobně.

Celý podcast si také můžete poslechnout v audioverzi:

Podcast – Zdraví do firem

Aktuálně