Přejít k hlavnímu obsahu
Příspěvek na saunu
21. 2. 2024
Na zdraví se musí chytře

Příspěvek na saunu nebo rehabilitaci jako odměna za absolvování screeningu

Zdravotní pojišťovna 211 odměňuje své pojištěnce, kteří absolvují screeningová vyšetření. Přispějeme vám až 1 000 Kč nad rámec ostatních programů.

Řadu příspěvků z Fondu prevence už znáte a využíváte je, jako například příspěvky na očkování proti infekčním onemocněním.  Věděli jste však, že našim klientům přispíváme až 1 000 Kč na ambulantní rehabilitaci, saunování nebo na různé sportovní aktivity nad rámec ostatních programů? Činíme tak v rámci programu podpory absolvování screeningového vyšetření. Jinými slovy – za preventivní screening vás odměníme!

Na které aktivity můžete získat bonusový příspěvek 1 000 Kč:

  • Sauna, polárium nebo VacuShape
  • Ambulantní rehabilitační péče – léčebné procedury nehrazené z veřejného zdravotního pojištění, např. vodoléčba, elektroléčba, rehabilitace včetně cvičení v bazénu, fyzioterapie včetně masáží, edukační programy/víkendové semináře zaměřené na pohybovou aktivitu, fyzikální terapie jako galvanizace, iontoforéza, diadynamik, ultrazvuk, rázová vlna, magnetoterapie, lymfodrenáže a další
  • Sportovní aktivity – pravidelné sportovní aktivity včetně permanentek a klubových příspěvků (pravidla jsou stejná jako v Programu podpory zdravého životního stylu Sportovní pohybové aktivity pro dospělé)

Příspěvek můžete využít jako odměnu za absolvování alespoň jednoho z níže uvedených screeningových vyšetření od 1. ledna 2022:

Jak na to?

  1. Patříte do rizikové skupiny, která je uvedená v závorce u jednotlivých screeningů? Objednejte se na vyšetření! 
  2. Nemusíte mít žádné potvrzení o absolvování vyšetření. Ověření provede sama pojišťovna prostřednictvím kontroly vykázaných výkonů.
  3. Užijte si jednu z uvedených aktivit (saunu, lymfodrenáže, posilovnu, rehabilitační cvičení…) a poté s dokladem o zaplacení aktivity požádejte pomocí E-komunikace o bonusový příspěvek 1 000 Kč z Fondu prevence. 
  4. Příspěvek vám bude zaslán na účet po ověření vykázání výkonu z veřejného zdravotního pojištění. (Výpis vykázané péče naleznete v E-komunikaci, oddíl Pojištěnec, Karta života - vykázaná péče.)

Přesné podmínky a pravidla programu najdete ZDE.

vykřičníkVaše zdravotní pojišťovna 211 vám v roce 2024 nabízí mnoho příspěvků z Fondu prevence. Prohlédněte si naši nabídku a udělejte něco pro své zdraví!


Autor: Petra Škeříková, redaktorka portálu Zdraví jako Vášeň

Aktuálně