Přejít k hlavnímu obsahu
Zdravé rodičovství - Workshopy
Zdravé dítě Od početí do tří let

Zdravé rodičovství - workshopy

Besedy s odborníky i soukromé konzultace s fyzioterapeutem, logopedem, psychologem či pediatrem, kurzy první pomoci a vedle toho kopec zábavy pro rodiče a jejich nejmenší – to je náplní workshopů na téma zdravé rodičovství.

Cílem workshopů od ZP 211 je podat maminkám a tatínkům pomocnou ruku v prvních letech rodičovství a v přípravě na něj, ukázat jim, jak by měl vypadat správný vývoj dítěte a zdravý životní styl celé rodiny, a umožnit jim konzultovat své otázky či starosti.

Proto zveme odborníky – laktační poradkyni, dětského psychologa, fyzioterapeuta, logopeda či výživového terapeuta, a nabízíme příchozím rodičům možnost vyslechnutí přednášky na dané téma s otevřenou diskuzí i možností individuální konzultace. V programu nechybí ani důležité lekce první pomoci.

Těšíme se na pokračování

Naše workshopy Zdravé rodičovství jsou pro všechny příchozí návštěvníky zdarma. Protože se setkávají s pozitivními ohlasy, plánujeme uspořádat další. Již nyní se na vás těšíme! Sledujte nás na Facebooku, kde se o nich včas dozvíte.

 

Aktuálně