Přejít k hlavnímu obsahu
Na vitaminy přispěje pojišťovna
27. 9. 2023
Prevence Podzimní vášeň pro imunitu

Na vitaminy přispěje pojišťovna

Kupujete pro děti a rodinu vitaminy, abyste do podzimních plískanic byli více odolní? A skoro pokaždé slyšíte, jak peněženka při tom nákupu zasténá? Proto vám pojišťovna během října s placením pomůže.

Nenechte si uniknout výjimečnou příležitost, podělit se se Zdravotní pojišťovnou MV ČR o účet za vitaminy, které nakoupíte v říjnu. Je to až pohádkově jednoduché a my vám přinášíme stručný návod, jak na to.

Vygenerujte si pořadové číslo

Abyste mohli příspěvek na vitaminy od ZP MV ČR dostat, je nutné se včas přihlásit na portál E-komunikace a vygenerovat si pořadové číslo (podrobný postup ZDE). Jakmile projdete tímto procesem, budete mít k dispozici 250 Kč na nákup vitaminů

Pozor! Ať to stihnete

Ani fondy pojišťovny nejsou bezedné, a proto je počet pořadových čísel omezen. Nenechávejte generování čísla na poslední chvíli. Už by nemuselo být žádné k dispozici. 

Nejkratší cesta je nákup v e-shopu

Nejjednodušší cesta k vitaminům vede přes e-shop Lékárna.cz. Když použijete pořadové číslo jako kód, odečte se vám částka 250 Kč z ceny nákupu a tím pro vás celá akce končí. Nemusíte podávat žádnou žádost, kvůli proplacení účtenky. Nákup je ale třeba realizovat v měsíci říjnu.
Druhá možnost je, že si během října koupíte vybrané produkty v jakékoliv lékárně nebo jejím eshopu, následně se přihlásíte do svého účtu na portálu E-komunikace, vyplníte žádost o proplacení a nahrajete účtenky. Na podání žádosti máte čas do 31. prosince 2023.

Na které vitaminy vám pojišťovna přidá?

  • multivitamin
  • vitamin C
  • vitamin D (rybí tuk, omega 3)
  • selen
  • zinek
  • vitaminy A, E, B2, B6 a B12, kyselina listová (B9)
  • minerální látky – železo, hořčík (magnézium), vápník (kalcium)

Tudy se dostanete na stránky se speciální nabídkou od Lekarna.cz, na kterou se vztahuje příspěvek pojišťovny ZP MV ČR. A pokud vás tato speciální akce zaujala, rozhodně neváhejte s jejím uskutečněním. 

Aktuálně