Přejít k hlavnímu obsahu
Soutěž o knihu Suchej únor
17. 2. 2021
Soutěže

Soutěž o 3 knížky Suchej únor

Zapojte se do naší únorové soutěže o 3 knížky Suchej únor. Nečekají vás žádné záludné otázky a šance na výhru je velká. Knížka Suchej únor za to stojí.

Soutěž byla ukončena

Výherkyněmi se staly:

  • Lenka Hildebrandová
  • Ilona Petrovská
  • Monika Turková

 

Suchej únor je uprostřed běhu. Určitě jste o něm slyšeli. A pokud máte ve svém okolí někoho, kdo v únoru tzv. suší, tak jste u něj možná obdivovali zajímavou a velmi hezky zpracovanou knížku, kterou získal, když se do akce Suchej únor zapojil.

Knížka je to výjimečná a velmi užitečná, a to nejen pro ty, kdo mají zdraví jako vášeň. Nezabývá se totiž jen samotnou akcí Suchej únor. Je to publikace, která rozebírá téma alkoholu v nejširších možných souvislostech, a uvedené informace se hodí pro použití po celý rok.

Jak knížku vyhrát

  • Od 17. 2. do 28. 2. 2021 na našem Facebooku najdete soutěžní příspěvek
  • Odpovězte na soutěžní otázku.
  • Připojte osobní komentář.
  • Držte si palce při losování.

Soutěžní otázka:

Kolik kapitol a kolik stránek má kniha Suchej únor?

Doplňující komentář:

Připojte originální komentář, s kým sušíte nebo kdo by sušit měl a proč.

Kde hledat odpověď

Odpověď na soutěžní otázku najdete v tomto rozhovoru. Zpovídáme zde Petra Freimanna, hlavního hybatele projektu. O projektu Suchej únor a o knize se samozřejmě také dozvíte na webu suchejunor.cz.

Kompletní pravidla soutěže naleznete ZDE

Suchá kniha vás pobaví i poučí

Kniha Suchej únor by neměla uniknout vaší pozornosti. Je totiž skutečně unikátní. Jde o jakousi příručku obsahující odborné i osobní zkušenosti, která se snaží obsáhnout všechny možné perspektivy vlivu alkoholu na různé oblasti našeho života. Mimo jiné se z ní dozvíte, jak vzniká závislost, jak je možné ji léčit a jak k tomu najít motivaci. Přečtete si, jak alkohol ovlivňuje nejen sociální i osobní život, ale třeba i váš spánek atd. Kniha má přes čtyři sta stránek a podílelo se na ní více než sedmdesát lidí, včetně známých osobností, jako jsou například reprezentační hokejista Patrik Bartošák, spisovatel Josef Formánek, alkoholog Ivan Douda nebo muzikant Petr Fiala. 
 

suchej únor 1suchej únor 4 suchej únor 3suchej únor 2

Aktuálně