Přejít k hlavnímu obsahu
Ester
9. 11. 2021
Jídlo Ambasadorky ZP211 zdraví

Tip na jídlo: Ester doporučuje

Co nám odpověděla ambasadorka Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR Ester Ledecká na otázky, co ráda jí a jaký má oblíbený recept? A připravuje si oblíbené jídlo sama?

Ptali jsme se ambasadorek Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR, úspěšných sportovkyň, na jejich oblíbené jídlo. Martina Sáblíková dala tip na salát s hovězím masem. Anna Fernstädt prozradila svůj recept na pečenou zeleninu s tvarohem. A Ester Ledecká, aniž by věděla, s čím její kolegyně přijdou, rovnou přešla k dezertu.

  • jahodyEster, máte tip na jídlo, které je zdravé, hodí se pro trénujícího sportovce a je opravdu dobré?

Nevím, jak pro kterého sportovce, ale pro mě jsou to jahody se šlehačkou.

  • Připravujete si ho sama?

Natrháte jahody, koupíte šlehačku, kterou našleháte (lze použít robot). Když si chcete u toho trochu zaposilovat zápěstí, použijete ruční šlehač. 
Pak na očištěné jahody fláknete šlehačku a celou tu dobrotu sníte. Ideálně si k tomu pustíte Wimbledon!! 
 

Ester Ledecká a Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

 

Pohyb a zdravý životní styl je jedním ze základních stavebních kamenů prevence. Prevence je alfou a omegou dobrého zdraví a my v ZP 211 na ni klademe velký důraz. Kdo jiný než úspěšní sportovci může být v tomto směru motivací a vzorem pro děti a celé generace? Propojení ZP 211 se sportem obecně nám dává smysl, neboť i sportovci se musí starat o své zdraví, aby mohli dosahovat těch nejlepších výsledků. A my chceme, aby i naši klienti o své zdraví pečovali, aby se hýbali, aby nepodceňovali prevenci. Ester je velkým talentem dnešní doby, její úspěchy hned ve dvou olympijských disciplínách jsou neuvěřitelné. Její schopnost koncentrovat se na výkon a uspět je na hranici chápání běžného smrtelníka. Ester vyznává přísný režim a své zdraví považuje za základ úspěchu. A tomu samozřejmě fandíme. V neposlední řadě je Ester naší klientkou, takže i v tomto směru zapadá poslední kostička do skládanky. 

Aktuálně