Přejít k hlavnímu obsahu
Zdravý úsměv 2023
27. 3. 2023
Prevence

Zdravý úsměv 2023

Světová dentální federace vyhlásila 20. březen jako Světový den ústního zdraví. To nám může připomenout, abychom na svou ústní dutinu nezapomínali. Využijte akci Zdravý úsměv 2023.

Pokud se věnujete prevenci a pravidelně chodíte ke stomatologovi a na dentální hygienu, tak děláte to nejlepší, co můžete. Mezi těmito návštěvami pochopitelně nezůstáváme jen u čištění zubů, ale snažíme se věnovat všem úkonům a péči, o které jsme se dozvěděli v ordinaci. Víme tedy, že kromě kartáčku a zubní pasty potřebujeme ještě mnoho dalšího. Mezizubními kartáčky a zubní nití to rozhodně nekončí. Pomůcek pro dentální hygienu je celá řada a v souvislosti s nimi tu pro vás máme další „postrčení“ směrem k důkladné péči o ústní dutinu. Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR má pro své klienty zajímavou akci s příhodným názvem Zdravý úsměv 2023. Na pomůcky pro dentální hygienu, které koupíte během měsíce dubna, můžete dostat od pojišťovny příspěvek 250 korun. 

Získejte pořadové číslo

Co pro to musíte udělat? Již od 22. března si můžete vygenerovat pořadové číslo, které použijete jako slevový kód při nákupu některé z pomůcek uvedených v seznamu na Lékárna.cz. Nakupovat můžete i jinde, ale i v tomto případě budete potřebovat pořadové číslo pro získání příspěvku, až budete platební doklady z dubna uplatňovat. To můžete udělat až do konce července 2023. Počet pořadových čísel je omezený, proto své zapojení do akce Zdravý úsměv 2023 neodkládejte.

Kde a jak si vygenerujete pořadové číslo? Prostřednictvím e-komunikace. A tady najdete přehledný návod na získání pořadového čísla.
Pokud nemáte e-komunikaci, nic není ztraceno. Začít s ní je jednoduché a přinese vám to mnoho dalších výhod a zjednodušení. Na stránkách ZP MV ČR vyplňte formulář, díky kterému získáte přístupové údaje pro online komunikaci a můžete začít vesele e-komunikovat.

Zdravý úsměv 2023 se ZP MV ČR

Příspěvek 250 Kč na pomůcky pro dentální hygienu.
Možnost čerpání je od 1. 4. do 30. 4. 2023

Aktuálně