Přejít k hlavnímu obsahu
KPŽ
19. 4. 2024
Pohyb

Na kolo s Dvěstějedenáctkou

Kolo pro život – seriál amatérských závodů na horských kolech úplně pro všechny. I ti, kdo zatím ovládají jen odrážedlo, se mohou zúčastnit 25. ročníku tohoto sportovního počinu. Chcete znát detaily?

Kolo pro život je největší a nejlépe organizovanou akcí tohoto druhu v Evropě. Nikdo z organizátorů a účastníků se netají tím, že nejkrásnější pohled na svět je z cyklistického sedla. 
S Kolem pro život se můžete potkat v minimálně 8 lokalitách napříč celým Českem a užít si den plný zážitků z pohybu v přírodě. Letos se jede už 25. sezona! 
A stejně jako v minulých letech, i letos ZP 211 s velkou radostí podpořila Kolo pro život a připojila se také s vlastním programem. 

Jste klientem 211?

V rámci vybraných závodů seriálu Kolo pro život mají klienti ZP 211 slevu na startovném 25 % a mohou zdarma využít měření InBody.

Vezmete s sebou děti?

Pak si nezapomeňte najít dětskou zónu s 211, kde se děti nejrůznějšího věku mohou pobavit ve fotokoutku, nechat si pomalovat obličej či vyzkoušet tetování pro děti zvané Air Brush. Také bude připravena edukativní část pod názvem Poznej značku a zravotní edukace pro děti i dospělé. Pro ty nejmenší bude připravena herní zóna „Baby Relax“. K dispozici budou stánky s občerstvením, příjemné posezení a hlavně pohodová atmosféra. 

Jste členem integrovaného záchranného systému (IZS)?

I letos se v rámci série Kolo pro život pojede závod O pohár IZS. Lidem, kteří věnují své dny a noci záchraně životů nás ostatních, chceme vyjádřit zvláštní poděkování, a proto jsme pro ně připravili: 

  • Registraci zdarma
  • Označený stan výhradně pro účastníky z IZS, kde se mohou převléknout, osvěžit se a občerstvit
  • Během dne pro ně bude připraveno také teplé jídlo
  • Na každém závodě budou oceněni tři nejlepší závodníci či závodnice
  • Závodit mohou také tří- až pětičlenné týmy
  • Týmoví závodníci dostanou jednotný cyklistický dres závodu
  • Vyhlášení soutěže závodních týmů proběhne na slavnostním večeru Kola pro život
  • Celkový vítěz vyhraje kolo TREK Top Fuel 9.7 v hodnotě 123 000 Kč

vykřičníkInformace k jednotlivým akcím budeme průběžně zveřejňovat v našem kalendáři na webu 211 a na sociálních sítích budeme soutěžit o registrační kódy zdarma. 

 

S kolem i bez kola, Kolo pro život nabízí spoustu zábavy! 


Autor: Štěpánka Trnková, redaktorka portálu Zdraví jako vášeň

Aktuálně