Přejít k hlavnímu obsahu
NN Night Run a Avon běh
17. 4. 2023
Pohyb

NN Night Run a Avon běh

Běháte rádi? Připojte se k závodům, kde můžete navíc běhat pro dobrou věc. I v roce 2023 jsou tu opět oblíbené závody pro celou rodinu. Letos se konají už podesáté.

NN Night Run je nevšední zážitek. Běh nočními městy každoročně přiláká až 1 500 závodníků. Podívejte se na přehled závodů v osmi městech, ať nepromeškáte ten, který se bude konat ve vašem městě. Letos jsou opět plánované obvyklé závody i jedna novinka.
Tou je běh pro všechny bez omezení věku i výkonnosti. Najdete ho pod názvem Nutrend Family Run. Měří 2 kilometry a jedná se o nezávodní běh, a proto je jedno, zda patříte mezi běžce nebo rychlochodce. Zúčastnit se může jednotlivec i celé rodiny. 

Avon běh

Čeká vás také charitativní běh na podporu žen, které bojují s rakovinou prsu. Uběhnutím 5 kilometrů přispějete na dobrou věc. Část startovného je věnována sbírce Avon – Za zdravá prsa, která pomáhá pacientkám s rakovinou prsu. Pro každého účastníka je připravená pamětní medaile. 
Součástí Avon běhu je i závod na 5 kilometrů – Rodinný team. Jde o večerní závod určený pro rodinný tým, který tvoří jeden dospělý a jedno dítě do 15 let, kdy se jejich časy sčítají. I v tomto závodě obdrží účastníci pamětní medaili.

Kids Cup

Těšit se můžete opět na Kids Cup, pro závodníky, kteří ještě nedosáhli patnácti let. Podle deseti kategorií jsou tratě od 300 do 1 200 metrů. Každý z mladých závodníků obdrží v cíli medaili.

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR tradičně všechny závody podporuje v rámci celkové podpory zdravého životního stylu a každoročně zve své klienty k účasti. ZP MV ČR má v rámci bonusů pro své klienty i příspěvek z Fondu prevence, který je možné využít na uhrazení sportovních aktivit dospělých i dětí. Podívejte se, na co všechno můžete získat příspěvek až 1 500 Kč

Aktuálně