Přejít k hlavnímu obsahu
ZP-MV kolo
1. 9. 2021
Zdravý životní styl

Startujeme devítiměsíční akci ZDRAVÝ POHYB MOJE VÝHRA

Chybí vám motivace k tomu začít se hýbat? Tady ji máte! Chcete udělat něco pro své zdraví, ale potřebujete pěkně vyhecovat? Pak jste tu správně. Startujeme akci 9 měsíců, 9 sportovních výzev a na konci spousty atraktivních cen. Pojďte se s námi pravidelně hýbat a nastartovat zdravější životní styl. Zdolávejte naše výzvy a vyhrajte hned dvakrát – jednu z věcných cen, ale především posílené zdraví a fyzickou kondici. Protože zdravý pohyb, to je vaše výhra!

9 měsíců, 9 sportovních výzev

Ať už jste aktivní sportovec, věčně začínající sportovec, senior či maminka na mateřské, pro vás všechny Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR vyhlašuje sportovně-zábavní akci Zdravý pohyb, moje výhra. Čeká vás 9 měsíců zdravého pohybu a 9 sportovních výzev. Zapojit se můžete jednorázově do měsíčních výzev a vyhrát jednotlivé ceny, anebo s námi zdolat alespoň 5 z 9 výzev a získat šanci vyhrát navíc elektrokolo Author v hodnotě 73 000 Kč!

Každý měsíc je vyhrazený jiné sportovní aktivitě – budeme společně jezdit na kole, běhat, cvičit, bruslit či třeba lyžovat. Pokud se budete chtít zapojit do hlavní soutěže, ale daná měsíční aktivita vám nebude vyhovovat, můžete si ji nahradit, a to zdoláním 211 km libovolným pohybem.

Jaké měsíční výzvy nás čekají?

  • září - jízda na kole = #zpmvkolo
  • říjen - běh = #zpmvbeh
  • listopad - jóga / cvičení / posilování = #zpmvcviceni
  • prosinec - brusle = #zpmvbrusle
  • leden - sjezdové lyžování / snowboarding = #zpmvlyze; #zpmvsnowboard
  • únor - běžky = #zpmvbezky
  • březen - chůze = #zpmvchuze
  • duben - in-line bruslení = #zpmvinline
  • květen - volná disciplína = #zpmvvolna

Jak se do soutěže zapojit?

Máte profil na sociálních sítích Facebook nebo Instragram?

Pak s námi právě zde můžete soutěžit jak v měsíčních výzvách, tak i v hlavní hře, a to přidáváním svých splněných výzev společně s hashtagem #zdravypohybmojevyhra a hashtagem konkrétní měsíční výzvy, která bude mít svůj vlastní hashtag dle druhu pohybu (například #zpmvbeh).

Nemáte profil na Facebooku či Instagramu?

Nevadí. I tak se můžete zapojit do jednotlivých měsíčních soutěží. Na každé kolo se ale musíte zaregistrovat zvlášť. A nezapomeňte své splněné výzvy zdokumentovat (např. vyfotit sebe při dané aktivitě nebo displej chytrých hodinek apod.) a v případě výhry být schopni dokumentaci doložit.

Nemůžete nebo nechcete se zúčastnit dané měsíční aktivity? Nevadí. Můžete ji nahradit „pokořením“ 211 km v daném měsíci (počítá se veškerý pohyb včetně chůze či elektrokola).

Jdeme na to?

Začneme tím, že vyplníte své údaje do jednoduchého registračního formuláře zde. Vyberte, jestli máte profil na sociálních sítích a tím pádem se zúčastníte i hry o hlavní výhru anebo profil nemáte a budete se účastnit pouze jednorázové měsíční výzvy. Jednorázových měsíčních výzev se samozřejmě můžete účastnit opakovaně (např. v září, prosinci a dubnu). Měsíční výzva je splněna v momentě, kdy nahrajete svoji fotografii nebo video na svůj profil na sociální síti a použijete výše uvedené hashtagy (#zdravypohybmojevyhra a hashtag daného kola např. #zpmvbeh), nebo v příslušném měsíci zaškrtnete v registračním formuláři svůj souhlas, že jste splnili danou aktivitu.

O co soutěžíme?

Účastníci, kteří splní minimálně 5 z 9 výzev a budou k 31. 5. 2022 pojištěnci ZP MV ČR, budou automaticky zařazeni do slosování o hlavní ceny. 1. místo získává elektrokolo značky Author (vyhrává jedna žena dámské elektrokolo a jeden muž pánské elektrokolo), 2. místo Garmin sporttester (jedna žena dámské hodinky a jeden muž pánské hodinky) a 3. místo Garmin chytrou váhu + set sportovních pomůcek. V hlavní soutěži tedy oceníme 3 ženy a 3 muže.

V jednotlivých měsíčních výzvách soutěžíme o dílčí ceny dle dané aktivity, tedy například v rámci jízdy na kole o helmy, rukavice či cyklistické brýle, v rámci běhu o běžecké boty, sportovní náramky, dále o tašky, brusle, skipasy… Na začátku každého měsíce se dozvíte danou sportovní aktivitu i jednotlivé výhry, o které budete soutěžit.

Kompletní pravidla soutěže, přehled jednotlivých aktivit a výher najdete ZDE.

      Pojďte do toho s námi a registrujte se hned na ZDRAVÝ POHYB MOJE VÝHRA
 

ZP-MV