Přejít k hlavnímu obsahu
Workshopy Zdravé rodičovství jsou tady
7. 9. 2023
Na zdraví se musí chytře Od početí do tří let

Workshopy Zdravé rodičovství jsou tady

Jak se připravit na to, co s sebou přináší rodičovství? Každá dobrá rada je cenná, zvlášť když ji předkládají zkušení odborníci. Setkat se nimi můžete na workshopech Zdravé rodičovství.

O tom, jak jsou budoucí i stávající maminky důležité a jakou pozornost jim a potažmo i tatínkům Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR věnuje, jsme v našem magazínu psali v článku o rodičovských workshopech, které tehdy ZP MV ČR začala připravovat. Je tu září a avizované workshopy už mají své termíny.

Co vás na workshopu čeká?

Workshopy jsou připravené jako celodenní akce. Přesněji řečeno probíhají od 10 do 17 hodin.
Dopolední program zahrnuje tři přednášky odborníků, kteří se zabývají péčí o děti. ZP MV ČR oslovila tyto specialisty v návaznosti na zájem rodičů o určitá témata. Ze složení přednášejících si proto uděláte představu, co rodiče řeší nejvíc. Můžete se tak potkat například s dětským psychoterapeutem nebo psychologem, s laktační poradkyní a výživovým poradcem pro děti, logopedem či fyzioterapeutem.
Odpolední program je určen pro osobní konzultace s danými odborníky.
Pokud se ptáte, a co děti, které pochopitelně o přednášky nebudou mít takový zájem jako rodiče, pro ně je po celý den připraven zábavný program. K dispozici bude například dílnička i hrací koutek. A pokud se budete chtít po sezení na přednášce protáhnout, můžete využít cvičení rodičů s dětmi.

Podívejte se na místa a termíny konání workshopů a na další podrobnosti na stránku Pozvánka na workshopy Zdravé rodičovství na webu ZP MV ČR, kde se dozvíte podrobnosti. Například jak si rezervovat osobní konzultaci s odborníkem a kdo se o vaše dítě během konzultace postará.
A ještě důležitá informace na závěr. Workshopy jsou zdarma. 

Aktuálně