Přejít k hlavnímu obsahu
online konference STOB
4. 3. 2024
Hubnutí Jarní vášeň pro zdravé tělo

Komplexní přístup k hubnutí – online konference STOB

Tisíce lidí u nás denně bojují s negativním důsledkem rozvinuté civilizace. Bojují s obezitou. Další se na bojišti ocitnou po boku svého obézního partnera nebo milovaného potomka. Často je to velmi osamělý boj.

Jenže pozitivní stránkou rozvinuté civilizace je to, že máme potřebu vzájemně si pomáhat. V případě boje s obezitou je toho důkazem společnost STOB, která už téměř 30 let pomáhá těm, kdo chtějí své tělo vrátit do rovnováhy. Pomáhá plnit sen lidem, kterým se nedaří zbavit se zdravotních a pohybových obtíží, jež plynou z toho, že denně nosí všechna ta kila navíc. STOB má velkou zásluhu na informovanosti lidí a celé ty roky tu je a nabízí pomocnou ruku. 

U příležitosti letošního Světového dne obezity, který připadá na 4. března, uspořádali ve STOB čtyřdenní ONLINE konferenci pod inspirativním názvem: 
KOMPLEXNÍ PŘÍSTUP K HUBNUTÍ 

Konference je pro všechny ZDARMA a program je nabitý informacemi, motivací a odborníky, kteří vás provedou jednotlivými tématy.

Pondělí 4. 3. – První den nastolí téma PSYCHIKA A HUBNUTÍ. Mimo jiné dostanete odpovědi na to, jak funguje psychika při hubnutí a jestli mohou v otázce psychiky a hubnutí pomoci farmaka.

Úterý 5. 3. – Druhý den bude na programu POHYB A HUBNUTÍ. Poslechnete si inspirativní diskuzi STOBích odbornic a lektorek. Je fajn o pohybu diskutovat, ale lepší je se opravdu pohybovat. A proto si budete moci online zacvičit s Hankou Hejlovou.

Středa 6. 3. – Třetí den si posvítíte na VÝŽIVU A HUBNUTÍ. STOBí lektorky řadu let kontrolují klientům jídelníčky. Co všechno v nich vidí? Jak moc se liší teorie od praxe a co je skutečně TO zásadní pro trvalé zhubnutí? To vše se nejen poslechnete, ale bude také prostor pro vaše dotazy a jejich zodpovězení.

Čtvrtek 7. 3. – Čtvrtý den přijde na řadu DĚTSKÁ OBEZITA A PREVENCE. Jak na zdravou váhu u dětí? A jak můžete své dítě citlivě podpořit a pomoci mu při hubnutí? Nad těmito otázkami bude diskutovat lékař MUDr.  Jan Boženský a STOBí lektorky, které se věnují dětem i celým rodinám.
Všichni se shodneme na tom, že zdraví je naší prioritou. A tady se dostává ke slovu pojem prevence a možnosti, jak předcházet zdravotním potížím. O tom se dozvíte z úst zástupkyně Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR.

Pokud vás program online konference zaujal, nezapomeňte se přihlásit k jejímu sledování. Nebuďte na hubnutí sami!


Autor: Štěpánka Trnková, redaktorka portálu Zdraví jako vášeň

Aktuálně