Přejít k hlavnímu obsahu
spinální cviky
23. 2. 2021
Pohyb Aby záda nebolela Jarní vášeň pro zdravé tělo

Na bolavá záda platí spinální cviky

Bolavá záda skloňuje skoro každý. Podepisuje se na nich snad vše, co děláme, včetně starostí, které, jak se říká, neseme na svých bedrech. Jednoduché cviky ve videu pomohou vám nebo těm, o které pečujete, ulevit od bolesti a vylepšit kondici zad.

Až v našem videu uslyšíte slova „rychlá a okamžitá úleva“, rozhodně se nelekněte, že jste si pustili teleshopingovou reklamu. Nebojte se, nic vám neprodáváme. Chceme vám ukázat relativně jednoduchý, ale hlavně účinný návod, jak si udržet záda v pohodě. Cvičitelka Hanka předvede tři spinální cviky, které opravdu pomáhají a jsou vhodné pro jakoukoli věkovou kategorii. Jak uvidíte, nepotřebujete k provádění cviků žádné speciální vybavení.

Jedná se o jeden díl ze série výukových videí, která vznikají ve spolupráci se společností SOS Domácí péče.

  • SOS Domácí péče je pomocný projekt pro všechny, kteří se doma věnují péči o své blízké. Pokud jste v takové roli i vy, nejlépe víte, jak je náročné obsáhnout všechny potřeby těch, o které se staráte, a jak velkou pomocí je, když se máte kam obrátit pro poučenou radu.

Cviky, které vám předvádí cvičitelka Hanka v prostorech studia JOY, jež je laskavě zapůjčilo pro natáčení, se hodí díky své nenáročnosti i pro seniory, které bolí záda nebo se potřebují jen zdravě protáhnout.

Aktuálně