Přejít k hlavnímu obsahu
211 km měsíčně
27. 5. 2022
Pohyb

Zdolat 211 km měsíčně? Není to nereálný cíl

Zbývá pár posledních dní do splnění květnové výzvy v rámci projektu Zdravý pohyb moje výhra. Nese se v duchu volné disciplíny. Běhejte, jezděte na kole, bruslete na inlajnech, cvičte doma nebo v parku, zkrátka se hýbejte dle libosti.

Na začátku loňského září jsme vyhlásili devítiměsíční soutěž Zdravý pohyb moje výhra, v rámci níž jsme společně každý měsíc zdolávali jinou sportovní výzvu a vylosovaným účastníkům rozdávali odměny. S koncem května celá soutěž míří do finále. Zůstat v pohybu však bude naším dalším společným cílem.

Pojďte se s námi i nadále pravidelně hýbat, nastartovat zdravější životní styl, vyplavit endorfiny a v neposlední řadě také zhubnout do plavek! Jako bonus můžete vyhrát atraktivní ceny. Každý měsíc pro vás chystáme novou výzvu – sportovní aktivitu podporující pohyb a zdravý životní styl – a každý měsíc také nové výhry. Pakliže vám daná pohybová aktivita nebude vyhovovat, můžete si ji nahradit zdoláním 211 km měsíčně libovolným pohybem.

Jak posbírat 211 kilometrů?

Zdá se to jako nereálný cíl, ale není to tak. Počítejte s námi. Zdravý dospělý člověk by měl každý den ujít alespoň 10 000 kroků. Dle pohlaví a výšky postavy činí 1 kilometr 1 200 – 1 500 kroků. A právě 10 000 kroků denně je v přepočtu přibližně 211 km měsíčně! Chůzi navíc můžete doplnit běháním, případně jízdou na kole, koloběžce nebo třeba in-line bruslích. Každý pohyb se počítá. 

Odměnou za zdolání výzvy vám bude nejen zdravější tělo, lepší fyzička a dobrá nálada, ale také věcná výhra. Sledujte náš facebookový profil, kde už 1. června vyhlásíme novou výzvu. 

Co můžete získat zdravým pohybem?

  • Lepší zdraví – pohyb podporuje kardiovaskulární systém a snižuje krevní tlak a hladinu cholesterolu a krevního cukru
  • Lepší imunitu – díky pravidelnému pohybu budete odolnější vůči nemocem 
  • Lepší trávení – pohyb podporuje metabolismus
  • Lepší fyzičku a výkonnost (a s tím spojenou soustředěnost)
  • Lepší postavu – redukci hmotnosti i zpevnění svalů
  • Lepší náladu a kvalitnější spánek

Přijde vám to málo? Nám rozhodně ne, zdravý pohyb je totiž naše společná výhra!
 

logo ZP-MVZDRAVÝ POHYB MOJE VÝHRA

Vyhrajte sportovní tašku! 

 
Jdeme do finále! Na zdolání poslední měsíční výzvy zbývá už jen pár dnů. Běhejte, jezděte na kole, bruslete, cvičte doma nebo v parku, zkrátka se hýbejte dle libosti - květnová výzva nese podtitul "volná".
V květnu soutěžíme o sportovní tašku 2v1 pro jednu ženu a jednoho muže, kteří splní podmínky soutěže a na konci kola budou vylosováni!

 

Tak se zaregistrujte na ZDRAVÝ POHYB MOJE VÝHRA, splňte květnovou měsíční výzvu a sdílejte jí na svém Facebooku či Instagramu s hashtagy : #zdravypohybmojevyhra a #zpmvvolna.

 

Pokud splníte alespoň pět z devíti měsíčních sportovních výzev, můžete vyhrát elektrokolo značky Author v hodnotě 73 000 korun a spoustu dalších cen.
Dobrou zprávou je, že měsíční výzvy lze splnit i zpětně, anebo jednu z nich nahradit zdoláním 211 km libovolným pohybem.

 

Zdravý pohyb je naše společná výhra! 

 

Registrace, detaily a pravidla ZDE

Aktuálně