Přejít k hlavnímu obsahu
kolečkové brusle 4
30. 8. 2021
Pohyb Škola in-line bruslení Letní vášeň pro zdravý pohyb

Kolečkové brusle: jak začít 4

Ve čtvrtém výukovém videu postoupíme na takříkajíc vyšší úroveň. Jízda dozadu a pokročilejší způsoby zatáčení z vás udělají kompletního bruslaře.

Čtvrtý díl o jízdě na kolečkových bruslích je posledním videem našeho seriálu a díky němu si dáte dohromady kompletní skládačku dovedností dobrého bruslaře.

Že se jedná o návod pro pokročilejší jezdce, kteří už základy, jež jsme prezentovali v prvních třech dílech naší série, zvládají, poznáte hned podle úvodního pokynu. „Sundejte si brzdičku,“ říká trenér Jonáš. Vysvětlí, jak na to, a ukáže nám hned tři spolehlivé způsoby, jak i bez brzdy bezpečně zastavit.
Vyzkoušejte si všechny tři způsoby. Jestli si nakonec oblíbíte T brždění, Spin Stop, nebo efektní Power Slide, je jenom na vás.

Jak na zatáčení, to jste se dozvěděli v předchozích dílech, ale i tady se nabízí další dva nové způsoby. Techničtější zatáčení na hranách nebo přešlapování. Druhý způsob není pro ty, kdo preferují pomalejší jízdu, ale znát ho se určitě hodí.

Na úplném konci naší série se můžete podívat, jak na jízdu pozadu. Mnohým se zdá komplikovaná, ale uvidíte sami, že to není tak problematické a velmi to obohatí vaše zážitky na kolečkových bruslích. Pokud máte nazkoušené všechny triky z naší čtyřdílné výukové série, je z vás teď už hotový bruslař.
Tak brusle na nohy a jedem!

Aktuálně