Přejít k hlavnímu obsahu

Zdravý životní styl

maliník
Příroda léčí

Příroda léčí – Maliník

Děti milují maliny, maliníkové listy zase jejich maminky. Z maliníku připravíte těhotenský, předporodní i poporodní čaj. To ale není zdaleka všechno. Přečtěte si, proč mít doma svůj nasušený maliník.

Předporodní kurzy
Zdravý životní styl Od početí do tří let

Předporodní kurzy

Toho, co se vám začne honit v hlavě vzápětí poté, co se dozvíte tu úžasnou, nádhernou zprávu, že čekáte miminko, je strašně moc. S pocity, jako je radost a nadšení, si určitě poradíte ve spojení se svými nejbližšími sami. Ti se s vámi jistě podělí také o své zkušenosti. A s čím zkušenosti nemají, s tím vám pomohou předporodní kurzy. Co se v nich dozvíte?

ZP-MV kolo
Zdravý životní styl

Startujeme devítiměsíční akci ZDRAVÝ POHYB MOJE VÝHRA

Chybí vám motivace k tomu začít se hýbat? Tady ji máte! Chcete udělat něco pro své zdraví, ale potřebujete pěkně vyhecovat? Pak jste tu správně. Startujeme akci 9 měsíců, 9 sportovních výzev a na konci spousty atraktivních cen. Pojďte se s námi pravidelně hýbat a nastartovat zdravější životní styl. Zdolávejte naše výzvy a vyhrajte hned dvakrát – jednu z věcných cen, ale především posílené zdraví a fyzickou kondici. Protože zdravý pohyb, to je vaše výhra!

Aktuálně