Přejít k hlavnímu obsahu

Duševní zdraví

Nezapomínejte na své duševní zdraví
27. 7. 2023

Nezapomínejte na své duševní zdraví

Duševní zdraví je nedílnou součástí našeho života. Jde ruku v ruce s naším zdravím tělesným. Využijte podporu péče o své duševní zdraví ze strany ZP MV ČR.

šťastná rodina
Duševní zdraví Zimní vášeň pro zdravou duši 19. 2. 2022

Jak mít šťastnou mysl každý den

Život každého z nás je plný vzestupů a pádů. Všichni se občas cítíme smutní, úzkostní či tak trochu ztracení. Ale tyto pocity neurčují, kým jsme, ani to, jaký bude náš den, týden nebo rok. Je potřeba změnit své myšlenky a nálady, především díky pozitivnímu myšlení, všímavosti a schopnosti naplno vnímat přítomný okamžik.
buďte šťastní
Duševní zdraví Zimní vášeň pro zdravou duši 13. 1. 2022

Buďte šťastní každý den

Kdo by nechtěl být šťastný. Jenže klacků pod nohama na naší cestě ke spokojenosti je na každém kroku spousta. Každá dobrá rada pro překonávání překážek se proto hodí. Pro začátek se podívejte na tři, které vám mohou pomoci, abyste mohli pociťovat radost pokud možno každý den.

den leváků
Duševní zdraví 13. 8. 2021

Světový den leváků 13. 8.

Svůj světový den nemá tak úplně každý. Pokud neřešíte jako levák potíže, se kterými se v pravorukém světě potkáváte na každém kroku, nejspíš o tomto tématu ani moc nepřemýšlíte.
vanickovani 1
Duševní zdraví 19. 9. 2019

Vaničkování posílí imunitu i vztahy s rodiči

Vaničkování označuje plavání a cvičení s miminky, které má mnoho výhod. V první řadě je pro vaše děťátko velmi prospěšné a příjemné. Můžete ho provádět doma již od neútlejšího věku miminka a nepotřebujete k tomu žádné zvláštní vybavení.

Aktuálně