Přejít k hlavnímu obsahu

Ambasadorky ZP211 zdraví

Ester Ledecká
Zdravý životní styl Ambasadorky ZP211 zdraví 11. 3. 2021

A co zdraví, Ester?

Není od věci mít informace od někoho, kdo to tzv. někam dotáhl. Podívejte se na tipy, které by se vám mohly hodit. Třeba budou fungovat i u vás, i když zrovna neusilujete o to, být špičkovým sportovcem, ale „jen“ chcete mít špičkové zdraví.
Martina Sáblíková, rychlobruslařka
Zdravý životní styl Ambasadorky ZP211 zdraví 6. 4. 2021

A co relaxace, Martino?

Není od věci mít informace o účinné relaxaci od někoho, kdo dává tělu pořádně zabrat, a přesto mu funguje tak, že se stále drží na špici. Podívejte na tipy, které by se vám mohly hodit. Třeba budou fungovat i u vás, i když zrovna neusilujete o to, být špičkovým sportovcem, ale „jen“ chcete mít špičkové zdraví.
Martina Sáblíková
Pohyb Ambasadorky ZP211 zdraví Letní vášeň pro zdravý pohyb 18. 6. 2021

Tip na cvik: Martina doporučuje

Těšíme se z rozvolnění, ale mnozí s nelibostí pozorují, že se poněkud rozvolnilo i něco jiného. Svalstvo, tělo… No, prostě jsme ztloustli. Částečně za to mohou omezení, která trvala déle, než nám bylo milé. Nicméně svádět to na okolnosti nikam nevede. Je na nás, jestli se zase dáme do kondice a jak účinně nastavíme „lockdown“ pro přibývající kila.
Martina Sáblíková
Jídlo Ambasadorky ZP211 zdraví 16. 9. 2021

Tip na jídlo: Martina doporučuje

Při cestě za zdravím jde jídlo ruku v ruce s udržováním těla ve zdravé kondici pomocí cvičení. Nebudeme přece úsilí vynaložené při cvičení následně sabotovat konzumací jídla, které má spíš devastační účinky. Nechte se inspirovat osobností, která trénuje na vrcholové úrovni. 

Aktuálně